Användarvillkor

Upphovsrätt

Innehållet på Lokal1-webbplatser skyddas av upphovsrätten.

Bildarkivmaterial och utskrivbara logotyper kan användas för journalistiska och pedagogiska ändamål, förutsatt att informationskällan nämns när de används.

Andra webbplatser får länka till Lokal1. Här krävs dock god praxis. Den länkade Lokal1-tjänstsidan måste visas i webbläsaren i sin helhet och likna Lokal1-tjänsterna. Vi svarar gärna på frågor om länkning.

Sidorna kan visas, bläddras och skrivas ut för användarens eget personliga bruk samt skickas via e-post eller distribueras på annat sätt till mottagarna efter eget val.

Bränd

Varumärket Lokal1 är ett skyddat varumärke/firmanamn.

Ansvarsfrihet

Lokal1 gör allt för att bara dela pålitlig och korrekt information, men garanterar inte noggrannheten eller tillförlitligheten hos den information som presenteras på eller nås via webbplatsen. Företaget kommer att använda alla tillgängliga medel för att säkerställa oavbruten verksamhet, men kan inte hållas ansvarig för sidornas tillgänglighet. Företaget förbehåller sig också rätten att fortlöpande göra ändringar på webbplatsen.

Webbplatsen innehåller länkar till webbplatser som ägs eller drivs av tredje parter. När du går över till dessa, öppnar tjänsten tredjepartsleverantörens webbplats i ett nytt webbläsarfönster. När användaren kommer till sådana sidor måste han eller hon läsa och acceptera alla användarvillkor innan sidorna kan användas. Portalen Lokal1 har inte möjlighet att påverka innehållet på webbplatser som dess sidor länkar till och som skapas eller publiceras av någon annan än Lokal1, och företaget ansvarar inte för innehållet på dessa sidor. Målet är naturligtvis att bara länka till sidor som är kända för att vara pålitliga källor.

Lokal1 ansvarar inte för skador som direkt eller indirekt orsakas av användningen av webbplatsen och informationen på den.

Sekretesspolicy för portalen Lokal1

Integritetspolicy

Lokal1 värdesätter din integritet, och vi strävar efter att ge dig en säker och trygg användarupplevelse. Samtidigt vill vi förstå dina behov och intressen, liksom dina ansträngningar att skapa innehåll som intresserar dig. Genom att samla in data från en mängd olika källor och använda det på ett innovativt sätt kan vi tillföra värde till både våra serviceanvändare och våra annonsörskunder.

I denna sekretesspolicy beskriver vi mer detaljerat hur Lokal1 samlar in och använder personlig information. Läs denna sekretesspolicy. Syftet med denna dataskyddsbeskrivning är att uppfylla kraven i EU:s allmänna dataskyddsförordning och annan tillämplig dataskyddslagstiftning samt uppgiftsskyddsinformationen från Förlags Ab Lindan Kustannus Oy (0133794-0).

Vi följer principerna för självreglering i branschen. Förlags Ab Lindan Kustannus Oy deltar i IAB Europes Transparency & Consent Framework och följer dess definitioner och regler. Förlags Ab Lindan Kustannus Oy använder en samtyckeshanteringsplattform (CMP) med identifikationsnummer 84.

Observera att våra tjänster kan innehålla länkar till externa webbplatser. Våra webbsidor indexeras av sökmotorer, och därför kan innehållet på våra sidor (inklusive all personlig information som kan publiceras på dem) visas i sökresultaten. Vi kan inte kontrollera dessa webbplatser, och denna sekretesspolicy gäller inte dessa tredjepartssajter. Vi uppmuntrar dig att utöva diskretion när du surfar på internet och granska sekretesspraxis på varje webbplats separat.

Personlig information

Den personliga information som kunden tillhandahåller vid registreringen kommer inte att vidarebefordras till tredje part. Informationen visas dock genom dina egna aktiviteter när du säljer, köper, bjuder och begär offerter samt på auktion.

Personlig information försvinner automatiskt efter 6 månaders inaktivitet.

Enligt fastighetsförmedlarlagen måste all information som påverkar transaktionen arkiveras i fem år. Denna arkivinformation från Lokal1-mäklare kommer att förvaras så strikt som möjligt i elektronisk form och raderas i sin helhet efter 5 år.

Administratören av Lokal1 har full rätt att radera bilder och texter som inte tillhör webbplatserna och hindra personer från att registrera sig på webbplatserna. Portalen Lokal1 och Förlags Ab Lindan Kustannus Oy använder informationen i registret för att kommunicera med kunderna.

Uppdaterad 2021-06-29