Lokal1

KÄYTTÖOHJEET MYYNTI- JA VUOKRAUSKOHTEILLE

Lokal1 on kansainvälinen ilmoituskanava huoneistoille ja kiinteistöille.
Lokal1-palvelussa myydään, ostetaan, vuokrataan ja huutokaupataan.
Lokal1 on ilmoituskanava ammattilaisille ja yksityishenkilöille.

 

ILMAISTA

Kaikkien käytettävissä ilman rekisteröitymistä. Kaikki haut ovat ilmaisia riippumatta kielestä tai asuinpaikasta.

KUVAUS

Lokal1 on mainoskanava kiinteistöjen ja huoneistojen etsimiseen tunneperäisten ominaisuuksien perusteella riippumatta alueesta, kielestä tai taustasta.

Myyjän tulee syöttää hakutoimintojen tekninen osa normaalisti koon ja hinnan mukaan. Huomaa, että kiinteistötyypin hakutoiminto voi sisältää useita vaihtoehtoja. Myyntikohdetta on mahdollista hakea esimerkiksi valitsemalla omakotitalo, loma-asunto ja metsä.

Myyjänä vastaat 9 kysymykseen siitä, kuinka tuotteesi sopii yhteen erilaisten tunteiden kanssa, ja ostajana vastaat samoihin kysymyksiin. Sen jälkeen algoritmimme sovittaa vastauksenne yhteen.

Tekstiruutu sisältää kaikki tiedot ja tarinat, jotka haluat antaa myyntikohteesta. Se myös sisältää kaikki asiat, jotka alueesi kuluttajansuoja ja lainsäädäntö edellyttävät. Huomaa, että Lokal1 on ilmoituskanava eikä millään tavalla vastuussa syötetystä tekstistä. Kirjoitat tekstin itse yhdellä tai useammalla kielellä. Myyjänä voit tämän jälkeen antaa Lokal1-portaalin käännöspalvelun kääntää tekstin kahdelle muulle kielelle.

Lokal1-palvelussa on useita kielirajapintoja, ja voit vapaasti siirtyä otsikkorivin yläosassa olevien kielten välillä riippumatta siitä, millä sivulla tai missä toiminnossa työskentelet. Käyttöliittymän kielen valinta ei vaikuta tekstiruudun kieleen.

Kommenttikenttä kertoo asiakkaille, mitä on muutettu tai lisätty kuten kuntotarkastuksen tekeminen, hintapyynnön muutos, tarjousmenettelytarjoukset yms.

Videot voi syöttää linkkeinä YouTube- ja Vimeo-palveluista; kyseessä voi olla esimerkiksi virtuaalinen esittely tai drone-video.

PDF-liitteet voi syöttää ja nimetä sisällön mukaan kuten isännöitsijäntodistus, myyntiesite, kuntotarkastus yms.

Kartat ovat saatavina globaaleina ja paikallisina versioina, ja ne tarjoavat automaattisesti sijaintiehdotuksia, jotka voi muuttaa manuaalisesti.

Lokal1 sisältää myös yritysrekisterin, joka voi olla tarpeen kun olet myymässä, ostamassa tai vuokraamassa kiinteistöjä tai huoneistoja. Palvelurekisterissä on ilmainen haku ja toiminto tarjouspyynnöille. Jos haluat pyytää tarjouksia esimerkiksi kylpyhuoneen korjaamisesta, katonvaihdosta tai puutarhanhoidosta, valitse oikean alan yritykset, ja Lokal1 ehdottaa useita vaihtoehtoja kohtuullisen matkan päässä kohteesta. Sen jälkeen voit valita viisi yritystä, jotka saavat tarjouspyynnön automaattisesti sähköpostilla. Tarjouspyynnön käyttö edellyttää, että olet rekisteröitynyt Lokal1-palveluun.

REKISTERÖITYMINEN

  • Voit rekisteröityä sekä yksityishenkilönä että yrityksenä.
  • Rekisteröitymisen jälkeen voit tehdä myynti-ilmoituksia portaaliin kiinteistöistä ja huoneistoista sekä yrityspalveluista.
  • Rekisteröitymisen jälkeen voit mainostaa myynti-ilmoituksiasi ja yrityspalveluitasi.
  • Rekisteröitymisen jälkeen voit pyytää automatisoituja tarjouksia yrityksiltä.
  • Ilmoitukset ja mainokset ovat maksullisia.

Myyntitapa 1

Sekä yksityishenkilöllä että yrityksillä on mahdollisuus laittaa kohde myyntiin tai vuokrattavaksi. Tämä edellyttää ainoastaan rekisteröitymistä. Kohde näkyy neljä kuukautta, ja se voidaan uusia sen jälkeen. Kohteen kaikki tiedot syötetään samanaikaisesti, sillä mitään tietoa ole olemassa ennakkoon. Hinnat ovat seuraavat:

- Ilmoituksen näkyvyys on 120 päivää ja hinta 19,90 euroa + alv 24%.
- Myynti-ilmoituksen vapaaehtoinen lisämainontamaksu on 12,40 euroa + alv 24% 1 000 näyttökertaa kohti.
- Sekä ilmoitus että mainokset ovat julkisesti nähtävillä, kun maksu on suoritettu.

Myyntitapa 2

Yritykset voivat laittaa useampia kohteita myyntiin tai vuokrattaviksi. Yritys syöttää etukäteen tarvittavat yritystiedot, ja useampi henkilö voi saada käyttöoikeuden. Yritys ostaa ilmoituskertokja ennakkon.

Kaikki myyntikohteet näytetään neljän kuukauden ajan (120 päivää). Jos tilauksen kuukausimaksua ei makseta, ilmoituksia ei näytetä. Jos sinulla on erikoistoiveita, ota yhteys portaalin ylläpitäjiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

  • Myynti-ilmoituksen vapaaehtoinen kohdennettu lisämainonta maksaa 12,40  euroa sis alv 24%.
  • Sekä ilmoitus että mainokset ovat julkisesti nähtävillä, kun maksu on suoritettu.

 


 

KÄYTTÖOHJEET PALVELUNTARJOAJILLE

Lokal1 on myös kansainvälinen ilmoituskanava palveluntarjoajille.
Lokal1 on pienten ja suurten yritysten palvelurekisteri ja hakukone tarjouspyynnöille.
Rekisteröidyttäessä Y-tunnus todistaa, että yritys on olemassa, ja rekisteröityminen on ilmaista.
Rekisteröitymisen jälkeen yritys on palvelurekisterissä, ja voit valita lisää näkyvyyttä seuraavista maksullisista vaihtoehdoista:


1. Yrityksen hakuehdot ovat valittavissa, ja tilaa on tekstille, kuville ja logoille. Vuosimaksu 159,50 euroa sis. alv 24 % 31.12.2022 asti. (Normaalhinta 319 €/vuosi sis alv 22%)

2. Jos laitat rastin ruutuun, yrityksellesi tulee automaattisesti tarjouspyyntöjä.

3. Yritysten hakukoneessa mukana oleminen on ilmaista kiinteistövälitysyrityksille, jotka ovat jo rekisteröityneet Lokal1-portaaliin myyntikohteiden ilmoittajiksi.

4. Palvelurekisterissä mukana oleva yritys voi mainostaa itseään Lokal1-portaalissa hintaan 12,40 euroa sis. alv 1 000 näyttökertaa kohti.

5. Sekä ilmoitus että mainokset ovat julkisesti nähtävillä, kun maksu on suoritettu.