Käyttöehdot Käyttöohjeet ja hinnat Sitoumukset Välittäjätyökalut

Meidän tarinamme

Olemme yritys, joka kokoaa yhteen kiinteistömaailman. Tarjoamme täydet palvelut kiinteistöjen myyntiin, ostamiseen ja vuokraamiseen sekä lisäksi yrityspalveluita. Lokal1 on myytävien tai vuokrattavien kiinteistöjen ja huoneistojen mainoskanava ja tähän liittyvä palvelurekisteri.

Lokal1 on avoin kaikille, niin ammattilaisille kuin yksityishenkilöille. Lokal1 on tarkoitettu kaikentyyppisille kiinteistöille kuten toimitiloille ja asunnoille, liiketiloille, tuotantotiloille ja maa-alueille. Lokal1 tarjoaa samat lähtökohdat kaikille kansainvälisillä markkinoilla ja mahdollisuuden toteuttaa nykypäivän trendit: valinnanvapaus, jakotalous, kiertotalous sekä ekologinen ajattelutapa ja kilpailuttaminen.

Lokal1 on suomalainen mediainnovaatio, jossa hakutoiminnot perustuvat tunnepohjaiseen algoritmiin. Jo Aristoteleen teesit osoittivat, että ihminen tarvitsee kolme kulmakiveä päätöksentekoon. Siksi Lokal1-hakutoiminnot perustuvat seuraaviin retorisiin kysymyksiin: ethos - arvot, pathos - tunteet, logos - tosiasiat ja logiikka.

... ilmoituskanava huoneistoille ja kiinteistöille sekä palveluntarjoajille.
... ilmoituskanava ammattilaisille ja yksityishenkilöille.
... ilmoituskanava, jossa myydään, ostetaan, vuokrataan ja huutokaupataan.
... ilmoituskanava omakotitaloille, rivitaloille, varastoille, liiketiloille, huoneistoille, mökeille ja huviloille sekä metsälle ja maatiloille.
... kansainvälinen ilmoituskanava, jossa jokainen voi käyttää omaa kieltään ja on itse vastuussa oman maansa lainsäädännön ja verotuksen noudattamisesta.
... pienten ja suurten yritysten palvelurekisteri ja hakukone tarjousten kilpailuttamiseen.
... suomalainen tunneälykäs mediainnovaatio, joka perustuu nykypäivän trendeihin eli valinnanvapauteen, jakotalouteen sekä ekologiseen ajattelutapaan ja kilpailuttamiseen tarjoamalla paikallisia palveluita paikallisille ihmisille.

Kun kaksi ennakkoluulotonta, luovaa ammattilaista kahdesta täysin erilaisesta maailmasta ryhtyy toteuttamaan portaaliprojektia kiinteistömarkkinoille, mitä tahansa voi tapahtua. Lokal1 on tällaisen prosessin tulos. Lähtökohtana oli halu luoda jotain uutta, joka olisi hyödyllistä kaikille kiinteistö- ja media-alan toimijoille maasta, kielestä ja taustasta riippumatta. Nämä kaksi ammattilaista ovat Michael Nurmi ja Kristian Lindroos.

Michael Nurmi, tarina

Itseoppinut mediaguru, joka ajattelee talouttakin

Michael on aina olut kiinnostunut innovaatioista ja hän on ennakkoluuluton mitä tulee uusien ideoiden toteuttamiseen ja niiden tuottoisiksi tekemiseen. Hän alotti uransa perheyrityksessä jonka toimintaa hän laajensi mainos- ja matkailualalle. Muutamien vuosien kuluttua hän perusti oman ilmaisjakelulehden. Tuohon aikaan, kaksikymmentä vuotta sitten, se oli uutta: kaksikielinen lehti jossa kaikki sivut väreissä. Lehti ilmestyy edelleen ja on laajentanut jakeluaan eteläisen Suomen rannikkoalueelle Loviisasta aina Maarianhaminaan. Paperilehden ohella hän perusti netin alkuaikoina myös nettisivun.

Michael on Kemiönsaaren kasvatti. Asuttuaan 17 vuotta Turussa hän palasi kotikuntaansa ja hänestä tuli Ilmoituslehden päätoimittaja. Työssään hän mieluusti antaa nuorille tilaisuuksia kokeilla erilaisia media-alan ideoita. Hän jakaa myös omia tietojaan ja kokemuksiaan muille.

Median ohella Michael on aina ollut kiinnostunut urheilutapahtumista. Vuosien mittaan hän on luonut ja kehittänyt paikkakunnalle useita suosittuja tapahtumia. Urheiluseuratkin ovat hänelle läheisiä ja hän on aktiivinen golfin pelaaja. Inspiraatiota hankkeisiinsa hän mielellään hakee matkustamalla ja uusilla makuelämyksillä.

Kun mahdollisuus Lokal1:n kehittämiseen yhdessä Kristian Lindroosin kanssa tarjoutui, hän ei empinyt. Uusi projekti, jossa mielenkiintoisia ulottuvuuksia on juuri sitä, mikä saa Michaelin innostumaan.

 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
+358 40 5504548

Kristian Lindroos, tarina

Maanmittausinsinööri, joka ryhtyi tutustumaan suomalaiseen kiinteistöbisnekseen 1990-luvulla.

Tulokset eivät antaneet kauan odottaa itseään, ja tuolloin internetin käyttö alkoi yleistyä useilla aloilla. Suomen saaristossa sijaitsevalle kiinteistövälittäjälle suurkaupunkien asiakkaat olivat kaukana, ja internetistä tuli tärkeä työkalu Kristianille jo varhain.

Ensimmäinen verkkosivusto www.kimitofast.fi näki päivänvalon vuonna 1996, jo tuolloin monikielisenä ja karttahaulla varustettuna. Vuonna 1999 Tekninen Tutkimuskeskus hyväksyi Kristianin johtamaan keihäänkärkiprojektia, joka koski internetalustaa paikkatietoon perustuen. Yksi sovellusalue oli kiinteistöbisnes. Seuraava internetalusta oli Raseborgs Fastighetscentralenin mainonta- ja back office-portaali. Portaali nosti yhtiön tehokkuusluvut Suomen kiinteistöbisnekseen absoluuttiseen huippuun seuraavina vuosina.

Vuosien varrella Kristianilla on ollut internetissä lukuisia kiinteistövälityshankkeita. Kristian on myös yksi harvoista kiinteistönvälittäjistä Suomessa, jolla on maan kaikki kolme tutkintoa eli LKV, YKV ja AKA.

Vuonna 2019 Kristianin yritys teki aiesopimuksen sulautumisesta Michael Nurmen yritykseen. Loppu on Lokal1-historiaa.

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
+ 358 44 306 7012