<>
#fastighets- och lägenhetsvärderingar #köpebrev, köpvittne #fastighetsförmedling afm

Sitoutumattomana ja yksityisenä välitysliikkeenä pyrimme tarjota asiakkaillemme palvelun jossa otamme huomioon myyjän ja ostajan tarpeet. Valitse kiinteistöjen ja huoneistojen välittäjä, jolla on paikallistuntemusta, asiakaspalveluhenkisyyttä ja ammattitaitoa.

Kiinteistövälitys
Kiinteistöjen, asuinhuoneistojen ja vapaa-ajan asuntojen välitys – ammattitaidolla.

Vuokravälitys
Vuokraamme asuntosi puolestasi. Etsimme asuntoosi vuokralaiset paikallistuntemuksella ja ammattitaidolla. Hoidamme asuntosi vuokrauksen helposti ja vaivattomasti.

Kiinteistöarvioinnit
Kautamme saat luotettavimman tiedon kiinteistön nykyarvosta. Vuosien kokemuksella takaamme luotettavat arviokirjat perustuen vertailuaineistoon ja vallitsevaan markkinatilanteeseen.

Kauppakirjat
Kauppakirjat ja sopimukset kannattaa aina antaa kokeneen ammattilaisen laadittavaksi. Hyvin laadittu sopimus vähentää osapuolten riskejä mahdollisista riidoista. Laadimme vuosien ammattitaidolla erilaiset kauppakirjat huolellisesti eduksenne. Kokeneen asiantuntijan avustuksella käsitellään jo neuvotteluvaiheessa kaikki kaupassa tarvittavat asiat eivätkä ne jää jälkeenpäin riideltäviksi.

Perunkirjoitukset
Perunkirjoituksesta kannattaa ottaa yhteyttä meihin jo hyvissä ajoin. Perunkirjoituksen tarkoituksena on selvittää kuolinpesän osakkaat eli perilliset sekä luetteloida kuolleen henkilön ja hänen mahdollisen puolisonsa varat ja velat perinnönjakoa ja perintöverotusta varten.

Perinnönjaot
Asiantuntevasti suoritettu perunkirjoitus on hyvä pohja tulevalle pesänhoidolle ja perinnönjaolle.

Yhtiön perustamiset
Yrityksen perustaminen on iso päätös. Jos olet tehnyt sen ja haluat apua miten käytänössä jatketaan yhtiön perustamisessa, ota yhteyttä!

Julkinen kaupanvahvistaja
Kaupanvahvistajan on oltava läsnä kiinteistönluovutuksessa luovutuskirjaa allekirjoitettaessa. Luovutus voi olla esimerkiksi kauppa, vaihto tai lahja. Myös kiinteistökauppaa koskeva esisopimus vaatii kaupanvahvistajan todistuksen.

Bild

Magnus Nyman

0400 535 492
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

nymanlkv.fi/
Facebook: facebook.com

Personal

Magnus Nyman
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Greger Matell
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Kontakta oss

Fullständigt namn

Telefon

E-post

Ditt meddelande

Jag godkänner hanteringen av personuppgifter.